Apr
2
5:00 PM17:00

Greta Salonen: Kukoistus-näyttelyn avajaiset

Greta Salosen Kukoistus-näyttely esittelee luontoaiheisia puupiirroksia, joita yhdistää keväisen heleä sävymaailma. Eri kokoisissa teoksissa vaihtelevat yksityiskohtaiset kaiverrokset ja toisaalta yksinkertaiset pelkistetyt muodot. Herkät kuultovärit leikkaavat toisiaan pintoina ja sekoittavat kuvaan lisää sävyjä. Näyttely on oodi kevään heräämiselle, luonnon muodoille ja värien iloittelulle.

Lämpimästi tervetuloa avajaisiin tiistaina 2.4. klo 17-19!

Avajaiset tiistaina 2.4. klo 17-19 Näyttelyn ajankohta 2.-30.4.2019 Näyttelyn aukioloajat ti - pe 11 – 17 ja la 12 – 16 Osoite: Helsinginkatu 17, 00500 Helsinki

Kukoistus(1).jpg
View Event →
May
15
5:00 PM17:00

Trash to Treasure -korutyöpaja / Kallio kukkii

Jing02.jpg

Muotoilija Wang Jing (https://www.instagram.com/upcyclewithjing/) tulee keskiviikkona 15. toukokuuta ohjaamaan Rõõmiin korutyöpajan! Työpajassa valmistetaan Jingin menetelmillä ainutlaatuisia koruja kertakäyttöisistä muovipulloista.

Työpaja sisältää luennon muovipullojen koruiksi muuttamisen tekniikoista ja siitä, mitä on ‘upcycling’.

Jing näyttää, miten muovipullo leikataan, osat sulatetaan ja kootaan kauniiksi ja uniikeiksi koruksi. Voit suunnitella ja valmistaa omia korvakoruja, sormuksia ja rintakoruja.

Työpajan hinta on 20 €/henkilö. Hinta sisältää materiaalit ja naposteltavaa. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita, yli 7-vuotiaat lapset ovat tervetulleita! Paikkoja on rajoitetusti.

Työpaja on osana Kallio kukkii 2019 -tapahtumaa.

Kieli: englanti, tarvittaessa käännämme suomeksi.

Paikka: Rõõm kauppa & galleria, Helsinginkatu 17
Aika: Keskiviikko 15.5. klo 17 - 19

Varaa paikkasi Rõõmin verkkokaupasta: https://www.roomhelsinki.com/typajat/trash-to-treasure-korutypaja

/

On May 15th, designer Wang Jing (https://www.instagram.com/upcyclewithjing/) will host a jewelry workshop at Rõõm. During the workshop, you can make your unique jewelry out of single-use plastic bottles.

The workshop includes a lecture of what is upcycling, the benefits of craft-based upcycling and techniques of turning plastic bottles into jewelry.

Jing will demonstrate how to cut, trim, fuse and assemble a plastic bottle into beautiful and unique jewelry. You can design & make your own earrings, rings and brooches.

The event cost is 20 euros/person, including materials and snacks. No previous experience is needed, kids over 7 years old are welcome! 

Language: English (Finnish translation if needed)

Location: Rõõm kauppa & galleria, Helsinginkatu 17
Time: May 15th 5:00-7:00 PM

To attend reserve your place by purchasing your ticket form our webshop: https://www.roomhelsinki.com/typajat/trash-to-treasure-korutypaja

Jing04.jpg
Jing05.jpg
Jing01.jpg
View Event →

Feb
13
5:00 PM17:00

Laura Salaman Tänään-kirjan julkkarit!

Laura Salaman pilapiirroskirjan julkkarijuhlia vietetään Rõõmissä keskiviikkona 13.2.!

Tänään - lyhytproosaa -pilapiirrosalbumissaan pikkutarkkana viivanfiilaajana tunnettu Laura Salama päästää mielikuvituksensa ja kynänsä vapaaseen lentoon. Albumin keskiössä on Lilli-täti, joka pitää kynsin hampain yllä fasadiaan. Onko kyse vain Lillin harvojen harmaitten hiusten repimisestä vai yleisemmästäkin toimintamallista etenkin naisten keskuudessa, pohtii tosilyhytprosaisti Laura Salama, jota sivumennen sanoen kutsuttiin lapsuudenkodissan Lilliksi.

Kirjan jokaiseen piirrokseen kuuluu yksi tosilyhytproosa, joka alkaa sanalla 'tänään' ja on pituudeltaan kahdesta kolmeen sanaa. Kirjan on kustantanut kustannusosakeyhtiö Nastamuumio.

Kirjan kuvituksista on Rõõmissä esillä näyttely julkkareista helmikuun loppuun asti, 13.-28.2.

Tervetuloa!

Tänään hukkasin sienikorini.

Tänään hukkasin sienikorini.

Tänään säilöimme.

Tänään säilöimme.

Kuvat Laura Salama

View Event →
Feb
1
5:00 PM17:00

Liisa Luostarisen näyttelyn avajaiset

Perjantaina 1. helmikuuta Rõõmissä on Liisa Luostarisen Sääpäiväkirjoja-näyttelyn avajaiset - lämpimästi tervetuloa!

Näyttely koostuu pienistä, musteella ja hiilellä toteutetuista kasvoista, joissa toisinaan sataa ja toisinaan väreilee kesäyön usva.
Liisa Luostarinen on vuonna 1985 syntynyt kuvataiteilija ja keväällä 2019 valmistuva taiteen maisteri. Joutsenossa syntynyt ja myöhemmin Helsinkiin asettunut Luostarinen on taustaltaan taidegraafikko, mutta viime vuodet hän on työskennellyt lähinnä piirtäen ja maalaten.

Rõõmissä 1. - 28.2. esillä oleva näyttely on Luostarisen ensimmäinen yksityisnäyttely.

Liisa_luostarinen_sääpäiväkirjoja3.jpg
View Event →
Oct
24
11:00 AM11:00

Late Night Shopping

Latenightshopping_cover.jpg

Keskiviikkona 24. lokakuuta shoppaillaan iltaan asti! Luvassa on tarjouksia ja pikkupurtavaa. Samalla pääset katsastamaan lokakuun näyttelyn, Rck Cnd: Emotional Landscapes.

Klikkaa itsesi Facebook-eventtiin!

Joutilasuuhi_pipot01.jpg
Riemupuoti_hylly.jpg
Korttihylly02.jpg

Lämpimästi tervetuloa!

Rõõm kauppa & galleria
Helsinginkatu 17

Late Night Shopping 24.10.2018, liike avoinna klo 11-21

Late Night Shopping at Rõõm on October 24th! We’ll have discounts and snacks, and you’ll be able to check out our October exhibition. Shop will be open until 9 pm. Welcome!

View Event →