Kaari korvakorut (mänty/musta)

Kaari korvakorut (mänty/musta)

51.00 85.00

Materiaalit:
mänty, läpivärjätty koivu, kierrätetty 925 hopea
Mitat:
pituus 42mm, leveys 7mm

Kaari on matka alusta loppuun. Se on myös osa täydellisestä muodosta - ympyrästä. Viilu jewelryn korvakorut ovat valmistettu puuviilusta ja kierrätetystä hopeasta. Kaari-korvakorujen hopeakoukut toimivat samalla tavoin kuin perinteiset korvakorujen koukut. Puuosan muoto toistuu koukuissa.

Puu on elävä materiaali ja jokainen pala on vähän erilainen. Tämä tarkoittaa, että puun tekstuuri ja väri voivat hieman erota kuvan korusta. Puuosat ja suurin osa korujen valmistusketjusta tehdään käsityönä Viilun studiossa. Puun alkuperä: mänty - Suomi ja Viro, koivu - Suomi, tammi - Saksa. Puu on sertifioitua ja tulee hyvin hoidetuista metsistä. Hopeaosat ovat 100% kierrätettyä hopeaa, jolla on samat ominaisuudet kuin 925 hopealla.

Kaari korvakorujen musta osa on koivuviilua, joka on läpivärjätty. Maalamalla viimeistelty puu verrattuna läpivärjättyyn puuhun ei menetä väriään, kun käytät sitä. Tällä tavalla korulla on pidempi elinikä. Värjäyksessä käytetty tärkein ainesosa on vesi. Värjäys tehdään Suomessa.

Puu on herkkä materiaali, mutta sitä voidaan ylläpitää kauniina pienellä huollolla. Vältä kosketusta veden kanssa, näin viilu koru säilyy hyvänä pitkään. Jos puu altistuu vedelle tai saa naarmuja, voit öljyä puun pinnan luonnollisilla öljyillä, esimerkiksi auringonkukkaöljyllä.

Hopean pinnalle ilmestyy ajan kanssa patina, johtuen altistumisesta hapelle ja kemikaaleille ilmassa ja erilaisissa kauneustuotteissa. Prosessi on hitaampaa, mitä enemmän käytät korua. Jos hopeaan ilmestyy patinaa, voit kirkastaa sen kiillotusliinalla.

Jokainen Viilu-koru toimitetaan sille suunnitellussa pakkauksessa, joka on tehty kartongista ja ulkokuori kierrätyskartongista. Pakkauksemme eivät sisällä muovia ja ne on valmistettu Suomessa.

Add To Cart