Helmi korvakorut (savutammi/punainen)

Helmi korvakorut (savutammi/punainen)

51.00 85.00

Materiaalit:
kierrätetty 925 hopea, savutammi, läpivärjätty koivu
Mitat:
pituus noin 42mm, leveys 15mm

Helmi-korvakorut ovat syntyneet lämmöstä ja elinvoimaisista väreistä, joita luonto ja aurinko luovat. Korvakorut on valmistettu puuviilusta ja kierrätetystä hopeasta. Korvakorujen etupuoli on punaista läpivärjättyä koivua ja taustapuoli tummaa savutammea. Korvakorujen alaosat liikkuvat pääsi liikkeitä myötäillen. Korvakoruissa on nappikiinnitys.

Puu on elävä materiaali ja jokainen pala on vähän erilainen. Tämä tarkoittaa, että puun tekstuuri ja väri voivat hieman erota kuvan korusta. Helmi-korvakorujen puu- sekä hopeaosat tehdään käsityönä Viilun studiossa. Puun alkuperä: mänty - Suomi ja Viro, koivu - Suomi, tammi - Saksa. Puu on sertifioitua ja tulee hyvin hoidetuista metsistä. Hopeaosat ovat 100% kierrätettyä hopeaa, jolla on samat ominaisuudet kuin 925 hopealla.

Helmi-korvakorujen punainen osa on koivuviilua, joka on läpivärjätty. Maalamalla viimeistely puu verrattuna läpivärjättyyn puuhun ei menetä väriään käytössä. Tällä tavalla korulla on pidempi elinikä. Värjäyksessä käytetty tärkein ainesosa on vesi. Värjäys tehdään Suomessa.

Puu on herkkä materiaali, mutta sitä voidaan ylläpitää kauniina pienellä huollolla. Vältä kosketusta veden kanssa, näin Viilu-koru säilyy hyvänä pitkään. Jos puu altistuu vedelle tai saa naarmuja, voit öljytä puun pinnan luonnollisilla öljyillä, esimerkiksi auringonkukkaöljyllä.

Hopean pinnalle ilmestyy ajan kanssa patina, johtuen altistumisesta hapelle ja kemikaaleille ilmassa ja erilaisissa kauneustuotteissa. Prosessi on hitaampaa, mitä enemmän käytät korua. Jos hopeaan ilmestyy patinaa, voit kirkastaa sen kiillotusliinalla.

Jokainen Viilu-koru toimitetaan sille suunnitellussa pakkauksessa, joka on tehty kartongista ja ulkokuori kierrätyskartongista. Pakkaukset eivät sisällä muovia ja ne ovat valmistettu Suomessa.

Lisää ostoskoriin