spectrum cube kaulakoru

spectrum cube kaulakoru

45.00

Viilu jewelryn Spectrum cube -kaulakoru on valmistettu kotimaisesta läpivärjätystä koivuviilusta ja suojattu mattalakalla, jotta se ei värjää ja säilyy kauniina pitkään.

Materiaalit:
läpivärjätty koivu, 925 hopea
Hopeaketjut valmistetaan Italiassa osittain kierrätetystä hopeasta.

Mitat:
noin 9mm x 9mm
lukollinen hopeaketju 45cm

Puu on elävä materiaali ja jokainen pala on vähän erilainen. Tämä tarkoittaa, että puun tekstuuri ja väri voivat hieman erota kuvan korusta. Koru on tehty käsityönä. Näin haluamme kunnioittaa materiaalia ja antaa sille käden jäljen. Kuten jokaisella puulla, jokaisella palalla puuta on oma luonne ja tarina kerrottavana.

Puu on herkkä materiaali, mutta sitä voidaan ylläpitää kauniina pienellä huollolla. Vältä kosketusta veden kanssa, näin viilu koru säilyy hyvänä pitkään. Jos puu altistuu vedelle tai saa naarmuja, voit öljyä puun pinnan luonnollisilla öljyillä, esimerkiksi auringonkukkaöljyllä.

Hopean pinnalle ilmestyy ajan kanssa patina, johtuen altistumisesta hapelle ja kemikaaleille ilmassa ja erilaisissa kauneustuotteissa. Prosessi on hitaampaa, mitä enemmän käytät korua. Jos hopeaan ilmestyy patinaa, voit kirkastaa sen kiillotusliinalla.

Lisää ostoskoriin