Kaari kaulakoru (mänty/musta)

Kaari kaulakoru (mänty/musta)

75.00 125.00

Materiaalit:
mänty, läpivärjätty koivu, 925 hopea
Mitat:
pituus 74 mm, leveys 10mm
lukollinen ketju 60cm

Kaari on matka alusta loppuun. Se on myös osa täydellisestä muodosta - ympyrästä. Viilu jewelryn kaulakoru on valmistettu puuviilusta ja hopeasta. Kaari-kaulakorun puuosaan kiinnittyvät ketjut, joiden päässä on hopealukko.

Puu on elävä materiaali ja jokainen pala on vähän erilainen. Tämä tarkoittaa, että puun tekstuuri ja väri voivat hieman erota kuvan korusta. Puuosat ja suurin osa korujen valmistusketjusta tehdään käsityönä Viilun studiossa. Puun alkuperä: mänty - Suomi ja Viro, koivu - Suomi, tammi - Saksa. Puu on sertifioitua ja tulee hyvin hoidetuista metsistä. Hopeaosat ovat 100% kierrätettyä hopeaa, pois lukien ketjut. Ketjut valmistetaan Italiassa. Kierrätyshopealla on samat ominaisuudet kuin 925 hopealla.

Kaari-kaulakorun musta osa on koivuviilua, joka on läpivärjätty. Maalamalla viimeistelty puu verrattuna läpivärjättyyn puuhun ei menetä väriään käytössä. Tällä tavalla korulla on pidempi elinikä. Värjäyksessä käytetty tärkein ainesosa on vesi. Värjäys tehdään Suomessa.

Puu on herkkä materiaali, mutta sitä voidaan ylläpitää kauniina pienellä huollolla. Vältä kosketusta veden kanssa, näin Viilu-koru säilyy hyvänä pitkään. Jos puu altistuu vedelle tai saa naarmuja, voit öljytä puun pinnan luonnollisilla öljyillä, esimerkiksi auringonkukkaöljyllä.

Hopean pinnalle ilmestyy ajan kanssa patina, johtuen altistumisesta hapelle ja kemikaaleille ilmassa ja erilaisissa kauneustuotteissa. Prosessi on hitaampaa, mitä enemmän käytät korua. Jos hopeaan ilmestyy patinaa, voit kirkastaa sen kiillotusliinalla.

Jokainen viilu koru toimitetaan sille suunnitellussa pakkauksessa, joka on tehty kartongista ja ulkokuori kierrätyskartongista. Pakkauksemme eivät sisällä muovia ja ne on valmistettu Suomessa.

Lisää ostoskoriin