Siina Levonoja: Underwater Lifeforms

Siina Levonojan keraamisia veistoksia ja seinäteoksia Rõõmissä 1. - 30.8.

Siinalevonoja06.jpg
Siinalevonoja08.jpg
Siinalevonoja05.jpg

Underwater Lifeforms koostuu keraamisista veistoksista ja seinäteoksista, jotka esittävät vedessä eläviä olentoja kuten koralleja ja vesikasveja. Siina Levonoja kuvaa teostensa kautta kuvitelmiaan salaisesta vedenalaisesta maailmasta. Teosten motiivina on myös viestiminen luonnon monimuotoisuuden tärkeydestä ja ihmeellisyydestä. Vakavista lähtökohdista huolimatta Levonojan taiteessa lopputulos voi olla hienovaraisen humoristinen. Taiteilija haluaa teostensa kautta muistuttaa lempeällä tavalla elämän haavoittuvaisuudesta ja erilaisten elämänmuotojen korvaamattomuudesta. Levonojan taiteessa toistuvat usein luonnon, eläinten ja eri elämänmuotojen yhteiselon teemat, joita käsitellään kuvanveiston, keramiikan ja interventiotaiteen kautta.

Rõõm kauppa & galleria
Helsinginkatu 17
ti-pe 11-17
la 12-16

Teoshankinnoissa otathan yhteyttä taiteilijaan: siina.levonoja@aalto.fi

Siinalevonoja01.jpg
Siinalevonoja02.jpg
Siinalevonoja07.jpg
Maija Ukko