Laura H.: Hämärästä aamunkoittoon

Laura H.:n näyttely Hämärästä aamunkoittoon Rõõmissä 1. - 29.9.

Laurah_blogi09.jpg
Laurah_blogi01.jpg
Laurah_blogi02.jpg
Laurah_blogi10.jpg
Laurah_blogi06.jpg
Laurah_blogi07.jpg
Laurah_blogi12.jpg

Laura H. on hyvinkääläinen itseoppinut taidemaalari ja kuvittaja, jonka unelmien yritystoiminta lähti vauhdikkaasti käyntiin vuosi sitten sosiaalisen median kautta. Laura on maalannut vuoden aikana valtavan määrän teoksia, joihin hänen faninsa ovat ihastuneet ikihyviksi.

Maalauksissaan Laura H. yhdistää abstraktia ja esittävää, sekä usein kontrastikkaasti tummaa ja vaaleaa sävymaailmaa. Rõõmin näyttelyn teoksista osa kuvaa iltahämärää, josta kuljetaan vähitellen valoisaan aamunkoittoon.

Rõõm kauppa & galleria
Helsinginkatu 17
ti-pe 11-17
la 12-16

 

Maija Ukko