Mesimarja Paatero: On the Creative Path - Enabling Wisdom

OnTheCreativePath02.jpg
OnTheCreativePath05.jpg
OnTheCreativePath06.jpg
OnTheCreativePath07.jpg
OnTheCreativePath01.jpg

On the Creative Path - Enabling Wisdom 1.- 22.12.2018

Näyttely sukeltaa ihmisyyden alkulähteille, luontoon, luovaan energiaan ja ymmärtämään oman viisauden löytymisprosessia. Voimaantuminen luonnosta ja sisäinen viisaus - miten ne ilmenevät? 

Mesimarja Paatero on valmistanut luonnonmateriaaleista erilaisia “sieppareita”, jotka nyt ovat esillä Rõõmin seinillä. Perinteisten unisieppareiden sijaan Paateron teokset ovat “onnensieppareita”, happiness catchers.

Ajatus sieppareiden luomiseen syntyi matkalla Australiassa, mistä myös osa teosten materiaaleista on löytynyt. Materiaaleina on käytetty mm. hamppulankaa, puuhelmiä, kuukiviä, pudonneita oksia, erilaisia linnunsulkia, meriheinää ja kierrätyspitsiä.

Nature. 
Its colors and elements. 
Constant change. Cycles.
Inevitable need to create, find paths, new ways.

Weave. 
From ashes we rise. 
Carrying all the wisdom for rebuilding. 
Happiness.
Joy.
Love.
Over and over again.

This is what my very first exhibition is all about. Our connection within, being nature and alive, fully. Understanding the universal language of communication. Enabling yourSelf be and reflect your inner Wisdom in the outer World. Courageously.

”If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency and vibration.” - Nikola Tesla

Mesimarja Paatero kertoo, että hänen elämäntehtävänään on luoda harmoniaa ja yhteistyötä maailmaan, herättäen ihmisiä oivaltamaan oman potentiaalinsa, sisäisen viisautensa ja elämän hulvattomuuden. Paateron yritys Of Happiness X 40 on matkalla hänen kanssaan kohti kestävämpää ja eettisempää tulevaisuutta sekä tuotteiden että palveluiden kautta.

Röömillä on myynnissä ohx40 -merinovillaneuleita, joissa on Paateron käsinvirkkaamat yksityiskohdat.

www.ohx40.com
www.facebook.com/ohx40
Instagram: @ohx40

OnTheCreativePath08.jpg
Maija Ukko