Tiina_Maija.jpg

Rõõm - ilo, riemu

Rõõm on pieni ja iloinen kauppa ja galleria Helsingin Kalliossa. Vironkielinen sana 'rõõm' tarkoittaa iloa ja riemua, ja siihen sisältyy hauskasti myös englannin sana 'room'.

Tavoitteenamme on tukea ja esitellä pääasiassa kotimaisia suunnittelijoita, käsityöläisiä ja taiteilijoita tarjoamalla mahdollisuus tuotteiden myyntiin kivijalkaliikkeessä ja näyttelytilaa kuvataiteilijoille. Osa myymälän tuotteista on myytävänä myös verkkokaupassamme. Arvostamme tuotteiden valmistuksessa eettisyyttä ja ekologisuutta.

Rõõmiä pyörittävät Maija Ukko ja Tiina Achrén, jotka myös suunnittelevat ja valmistavat itse osan myymälän tuotteista.

Maijalla on Rõõmin työtiloissa oma pieni ompelimo, jossa hän valmistaa lastenvaatteita, koruja ja asusteita kierrätysmateriaaleista, sekä naisten mittatilausvaatteita. Maija työskentelee myös kuvittajana, kuvataiteilijana ja bloggaajana.

Tiina on lahjakas graafinen suunnittelija, jonka tuotteet ovat tulleet tunnetuksi nimellä Kuviokioski. Kuviokioskin valikoimiin kuuluvat mm. paperi- ja sisustustuotteet sekä ekologiset kangaskassit, keittiöpyyhkeet ja t-paidat.

 

Rõõm - joy, happiness

Rõõm is a small and joyful lifestyle & design shop with an art gallery space located in the trendy district of Kallio. The word 'rõõm' comes from Estonian language and means 'joy' and 'happiness'. 

We support local artists and designers by having their unique and beautiful products available in the shop and renting out the gallery space for small exhibitions. We prefer eco-friendly and ethically produced items, and know our products thoroughly - who made them and where, and which materials were used. 

Rõõm is run by Maija Ukko and Tiina Achrén, who both work on their own projects in the studio space behind the shop.

Maija works as a dressmaker - designing and sewing custom made clothing for women, as well as eco-friendly children's wear. She also works as a visual artist, illustrator and blogger.

Tiina is a talented graphic designer and has her own well-known brand Kuviokioski.

 

 

Kivijalkaliike

Helsinginkatu 17

ti - pe 11 - 17

la 12 - 16

hello(at)roomhelsinki.com
facebook.com/roomhelsinki
Instagram: @roomhelsinki #roomhelsinki

 
 

Ota yhteyttä!

Nimi *
Nimi